Over mij

Na het afronden van mijn Communicatie studie ben ik als trainer en coach aan de slag gegaan. Ik heb vele vlieguren in dit vakgebied gemaakt en ben mij vervolgens gaan verbreden in het vakgebied als consultant/verandermanager. Naast het faciliteren en begeleiden van workshops kon ik impactvoller zijn door de verbreding van mijn scope. Door deze verbreding kon ik meer verbindingen creëren in een organisatie. Daarbij ontdekte ik dat ik van nature een aanjager ben. Stakeholdermanagement, gezamenlijk bouwen aan een visie, draagvlak creëren, veranderaanpak maken, een stap vooruit en vaak ook een stap achteruit om daarna weer vooruit te komen. Helpen bij het wegnemen van belemmeringen, versnellen op datgene dat er al is. Kortom ik ben ontzettend blij met de weg die ik in mijn carrière heb gevonden.

 

De afgelopen 11 jaar heb ik mij gespecialiseerd in het samenspel tussen nieuwe fysieke en/of digitale werkomgeving en organisatieveranderingen. Telkens weer vind ik het fantastisch om te ervaren hoe groot de veranderstap kan zijn en dat deze doorgaans onomkeerbaar is, zowel voor een individu, als voor een team en voor de gehele organisatie.

 

Profielfoto van Agnes ten Cate van ATC Consultancy

Mijn enthousiasme, energie, gevoel voor verhoudingen en mijn levenservaring maken dat ik op zowel strategisch als tactisch operationeel makkelijk contact maak en snel aansluiting vind bij de mensen waarmee ik werk. Mensen helpen zelfredzaam te zijn in de nieuwe context geeft mij veel voldoening. 

 

Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn man en onze drie dochters en/of met vrienden. Ik ben graag in de nabijheid van anderen en houd van het bourgondische leven. Daarnaast probeer ik goed te zorgen voor mijn lijf en brein door te fitnessen, hockeyen en te wandelen. In de natuur ben ik in mijn element. Tussen de bomen, op de hei of op het water waar we veel plezier beleven met ons zeilbootje.